Sunday, November 25, 2007

MEMORIES, maandag 3 December, KRO

Lieve allemaal,

'k Zou toch echt zweren dat het zaterdag is vandaag als ik aan het ontbijt zit maar Rick houdt vol dat het zondag is. En hij heeft nog gelijk ook! Nou ja, mag ook wel eens natuurlijk want meestal heeft deze 'bed-liggende bet-weter' natuurlijk gelijk ;-) Niet dat het uitmaakt in dit geval want ook zondag betekend niet dat morgen mijn weekend voorbij is. 't Is voor mij nu altijd weekend alleen betekend zondag wel dat Rick geen fles rosé kan meenemen van de supermarkt. Ze zijn wel open maar alcohol verkopen op zondag mogen ze niet. Die vakken gaan op zondag achter een rek en pas op maandag weer open.
Jammer want ik had nu, einde dag wel een koud glaasje gelust. Het was erg warm vandaag en vochtig benauwd. Pas nu, 1800 uur koelt het af en drijven er wolken binnen. Morgen nog 1 dag minder mooi weer (regen) maar daarna moet dan de zomer echt beginnen, zei de gek (moi) buiten liggend op zijn ligbed in alleen een zwembroek om 6 uur 's avonds!! Nou, Moi hoor je niet klagen hoor over de 'non' zomer tot nu toe ;-)

Lekker daggie vandaag en ik houd het ook kort hier. Even een break van het schrijven. Maar niet zonder alvast mee te delen dat ik op de Nederlandse tv kom. Jawel, opgenomen afgelopen Augustus en nu uitgezonden op (volgende week) maandag, 3 December bij de KRO in het programma Memories (rond 21.00 uur). Het leek mij een uitgelezen mogelijkheid om 2 vliegen in één klap te slaan : de ziekte ALS voor het voetlicht brengen èn m'n Franse vriendin Laurence nog weer eens te zien. Ik heb zelf de eindmontage niet gezien dus wel enigzins benieuwd wat ze er van gemaakt hebben. Maar dat zie ik dan wel op www.uitzendinggemist.nl

Dus pak jullie Margriet agenda's (mam en buurvrouwen) of jullie Blueberrys (gadget-queens) en zorg dat je het niet mist.

Liefs,
Roland
xx