Thursday, July 02, 2009

Hallo gezellig,

Tjonge jonge, ik kom gewoon niet aan bloggen toe de laatste tijd. Bezig met andere dingen. Zo zijn daar natuurlijk mijn ouders die nu in Kaapstad zijn. Heerlijk om ze te zien! Ze hebben mazzel met het weer want sinds ze er zijn is het zonnig en warm geweest. Een heerlijke Kaapse winter. Dan was mijn zus er ook nog even. Visite van ex vlieg collega's en dat allemaal met 2 weken Wimbledon op de achter-, nou ja zeg maar gerust voorgrond. Kortom, (gezellige) drukte in huis en geen 'puf' meer om te schrijven. Maar het gaat goed met me en ons allemaal trouwens :-))

De Wimbledon finale was spektakel, zowel daar op de baan als hier in de huiskamer. 12 Man (1 vrouw) en 2 flatscreen tv's aangesloten op het surround sound systeem gaven me af en toe het idee dat ik midden op het centre court zat. In de royal box dan wel natuurlijk hè! Naarmate de wedstrijd vorderde steeg niet alleen de spanning in de wedstrijd maar ook het alcohol promillage in de aanwezigen. Debet daaraan waren vele flessen champagne en de traditionele aardbeien met room. Ja van aardbeien met room word je niet dronken, dat weet ik ook wel maar wèl als er wodka (!!) door de room geklopt is! :-)) Need I say more?

Federer won en het dak? Ja, dan hebben ze eindelijk een mega miljoenen kostend dak boven het centre court en dan blijft het 2 weken lang zo goed als droog! Toch werd er 1 middag/avond onder het dak gespeeld. Leuke trivia-vraag voor de toekomst: wie speelden als eersten een wedstrijd onder het dak tijdens het toernooi van Wimbledon en wie won die wedstrijd?
(Wie weet het antwoord?)

Da's alles voor nu.

Liefs,
Roland
xx