Thursday, March 06, 2008

31 Dagen nog maar!!

Lieve allemaal,

My my, wat een warmte vandaag! Tot 10 uur liggen slapen vanochtend maar nog niet fit bij het wakker worden. Qua fysieke gesteldheid niet echt een dag om over naar huis te schrijven dus dat doe ik dan ook maar niet. Het typen gaat ook moeizaam dus ik houd het kort.

René en Annemarie blijken SAA te vliegen en niet KLM. Misverstandje en met hun mee terug vliegen kàn dus helemaal niet. Gelukkig zijn er dan nog Jasper en Dick die op 6 April terug vliegen en ik nu dus ook is inmiddels bevestigd door KLM South Africa. Online lees ik dat de KLM aan 'opheffing van CO2 uitstoot' doet. Een lovenswaardig initiatief van grote bedrijven die veel vervuilen. Ook wordt mij voorgerekend wat mijn tripje Kaapstad-Amsterdam aan CO2 uitstoot oplevert en of ik, vrijwillig, mijn deel (€4, nog wat) wil bijbetalen. Ja zeg, kom nou!! Er zit al genoeg tax op mijn ticket van €1500,=, brandstofheffing, milieutax en weet ik wat niet meer. En even €100,= bijbetalen voor een verandering van terugreis datum!! Dus die 4-euro-nogwat betaald de KLM maar lekker zelf, namens mij. Sorry maar dàt gaat er bij mij niet in...

Vertrek Kaapstad: zondag 6 April
Aankomst A'dam: maandag 7 April
Datum vandaag : 6 Maart


............AAAAAAAAAAAARRRRGGGGHHHHHH!!!!!!!.............


31 Dagen nog maar!! 4 1/2 week (4weken/3dagen om precies te zijn;-)... de laatste maand is aangebroken. Het snééuwt notabene nog in Nederland!!
Alle gekheid op een stokje, ik blijf zeker nog genieten van de tijd die ik hier nog heb maar zal vanaf nu zeker ook weer meer vooruit moeten denken aan de tijd straks. Dingen regelen en plannen voor de terugreis zèlf en voor straks thuis in Amsterdam. En wat tot nu toe een 'vaag en onbewust' aftellen was is nu een duidelijk feit: nog 31 dagen tot vertrek..... Ook voor mij komt die 'tiet van goan' d'r an. Dus eh..., ik ga gauw verder met genieten en puffen van de warmte, ok? ZWEMMUUUHHHH... ;-))

®
xx