Wednesday, December 24, 2008

************************* KERST ***********************

Lieve allemaal,


En dan is het ineens zo ver: KERST 2009! De afgelopen twee dagen was het ook hier in de Kaap "winters" weer. Het stormde en regende dat het een lieve lust was. De kerstballen buiten in de palmen zwiepten vervaarlijk heen en weer maar ze hangen er nog :-)) Binnen was het lange broeken en sokken aan. Echt winters dus! Brrr... Nou ja, zo erg als bij jullie is het natuurlijk niet. Ik lees dat de schaatsen uit het vet kunnen. Na de kerst kan er geschaatst worden! Wauw!



Tja, daar kunnen wij niet tegen op natuurlijk. De storm bewolking is zojuist gebroken en een laag ondergaand zonnetje schijnt de kamer in. Morgen, 1ste kerstdag, zou het dan zo'n graadje of 25 moeten worden en nog wat warmer daarna. Dus schaatsen nee, zwemmen ja. Wat mij betreft dus geen schaatsen uit het vet maar eerder mijn zwembroek uit de mottenballen. Jawel! Heel stiekempjes aan begint het toch een beetje te kriebelen. Ik had eerst zoiets van dat hoeft niet meer voor mij en ik ben zelf ook enigszins verrast dat ik het toch weer eens proberen wil. Hoe we het precies gaan aanpakken, daar moeten we nog even over nadenken. Dat het anders zal moeten gaan is echter een ding dat zeker is. De laatste keer was denk ik in maart eerder dit jaar en er is wel weer het één en ander veranderd sindsdien. Maar dat het zal lukken, daar twijfel ik niet aan. Wellicht maken we er een Nieuwjaarsduik van :-))





Hoe wij van plan zijn de kerstdagen door te brengen hebben jullie gisteren al kunnen lezen in het stukje van Rick. Gezellig thuis, samen zijn met vrienden. En iedereen die daar niet bij is wens ik vanaf mijn plekkie voor de kerstboom en met Zarah op schoot een fijn kerstfeest. Hoe, waar en met wie dan ook!