Wednesday, February 25, 2009

Even kort


Lieve allemaal,

Op dit moment staat de tv al een tijdje aan op de zender bvn. Een vliegtuig van Turkish airlines is in een weiland bij Schiphol neergestort. Wonderlijk genoeg geen brand en mede daardoor veel overlevenden al zijn er ook doden en veel (zwaar) gewonden te betreuren.

Tja, en wat schrijf je dan? Ik begin gewoon maar met wat ik van plan was en dat is iedereen te bedanken voor alle kaarten, emails en andere reacties die ik kreeg voor mijn verjaardag. Bedankt voor alle mooie en lieve woorden en ook hier kan ik me voorstellen dat men denkt 'Tja, en wat schrijf of zeg je dan?' aan iemand in mijn positie. Maakt niet uit denk ik dan. Het gaat om het gebaar, da's genoeg. Bedankt ook iedereen die langs kwam op de koffie en taart. Heel gezellig en einde dag stond het huis vol bloemen waarvan de meeste, nu bijna een week later, nog staan. Ook de ballonnen van de foto (zie vorige post) staan nog fier overeind :-))

En daarmee staat mijn teller op 43 jaar, 6 dagen and still counting! :-)) Vanavond een heerlijk kopje vers getrokken bouillon from Rick's kitchen (mmm) en morgen weer een nieuwe dag.

Liefs,
Roland
xx