Monday, December 24, 2007

All I want for Xmas...

Lieve allemaal,

Nou, mijn laatste woorden van gisteren kwamen niet uit. Donder, bliksem en regen vanmorgen zoals ik zelden eerder gezien heb hier in Kaapstad. My my... niet normaal. Nou ja, dan zitten wij dus ook gezellig binnen met de kerst dit keer. Zarah vind het niet zo gezellig en zit te bibberen als een... klappertandende Roland die net uit het water komt ;-)

Als Rick boodschappen aan het doen is zet ik Mariah lekker keihard aan. Pamela lacht en swingt mee. Ik zeg haar dat het zonder deze CD geen Xmas is. Bij liedje 2, "All I want for Xmas" draai ik even m'n stoel weg van haar blik. Ineens zijn tranen dichtbij, als ik mij bedenk wat ik voor kerstmis wil... ik slik, doe mijn wens en stop daarna deze gedachten weg. Vandaag worden vrolijke gedachten.

Door het weer is iedereen laat. De middag aan de pool kunnen we wel vergeten alhoewel het zonnetje even doorbreekt terwijl het nog giet. Rick komt thuis met zijn kado van mij aan hem, een espresso apparaat. Dus vanaf nu geen bakkie Nes(cafe) meer hier in huis. Bakkie Nes wordt Bakkie Es :-)
Daarnaast heeft ie ook een barbeque gekocht want wij braaien met de kerst. Dat zal wel op de veranda worden met deze regen...

Ik ben in een dichtbui en dit komt er uit voor nu. Soort van kerst 'liefdes' gedicht. In het engels, da's denk ik Mariah's schuld.
____________________________
If you were my Xmas present
You would be not under my tree.
I would put you in my bed
And have you make love with me

If you were my Xmas present
You would be wrapped in gold
I would keep you in my arms
For ever mine to hold.

If you were my Xmas present
You would be my only wish
I would love you every day
And seal it with a kiss

If you were my Xmas present
you would be so priceless to me
I would hold you for a diamant
Your sparkle for everyone to see

Now that you are here with Xmas
And you say you’re here to stay
I have all i could have wished for
It will be Xmas every day
_______________________________
Geschreven zonder speciaal iemand in gedachten (helaas!!) :-))

Inmiddels is het vol op zon, niet te geloven. Alleen wel nog wat wind. De eerste gezichten komen om de hoek van de deur dus ik ga afsluiten. Fijne Kerstavond aan iedereen.

Liefde aan allemaal,

Roland
xx

PS
Mart komt binnen en heeft het over het onweer. Dat moet ergens dichtbij ingeslagen zijn.
Annemarie komt binnen en vond het eng! De ramen trilden in de sponningen in hun huis. Ja, die knal hoorden wij ook. Rick stond bij het raam en sprong er ineens een meter vandaan...