Saturday, April 11, 2009

Passen en Pasen


PhotobucketLieve allemaal, Photobucket


Genoeg weer om te vertellen deze week maar mijn werkhouding aan mijn laptop is niet 'je van het' en begint zich te wreken op mijn nek. Aan de éne kant draag ik een brace die mijn hoofd omhoog moet houden. Aan de andere kant moet ik omlaag kijken naar het scherm van mijn laptop. Niet moeilijk om te bedenken dat daar dan tegengestelde krachten aan het werk zijn. Gevolg is dat ik mijn hoofd scheef in de brace laat hangen om omlaag te kunnen kijken. Hou dat uren lang vol en je nek (en schouders en rug) beginnen te protesteren. Schrijven hou ik op dit moment dus niet lang meer vol en we zijn bezig met een oplossing hiervoor te vinden. Die zijn er gelukkig wel.

Weinig tekst daarom deze keer maar wel 2 foto’s. De rode Lazy Boy werd het uiteindelijk niet. Te hard voor mijn frêle gestel en 'maar' 2 ligstanden: halverwege of achterover (in de zelfde gehoekte zitstand). En dus togen we gedrieën (Pam, Rick en ik) naar de winkel om aldaar ter plekke een ander model uit te zoeken. Het werd uiteindelijk de zwarte op onderstaande foto. Elektrisch verstelbaar van zit tot bijna platte lig en alles daar tussen in. Extra bonus: er is plaats voor Zarah. En zeg nou zelf, met zóveel schoonheid òp de stoel, wie heeft het dan nog over het lelijk zijn ván de stoel? :-))


----------------------------------------------------------------------------------


En terwijl ik zat te passen in de winkel zie ik een eindje verderop een stellage met magnetrons. Na wat geknik richting Pam en vervolgens richting stellage is het duidelijk wat ik bedoel: Pam, zoek maar een nieuwe uit. Je verdient het! Resultaat is een magnetron die ook bakt en grilt en een Pam die lacht :-))

En daarmee wens ik iedereen een fijn Paasweekeinde toe.

Liefs,
Roland
xx