Friday, April 03, 2009

Lieve allemaal,

Ze zeggen wel eens "Time flies when you're having fun". Nou, wat dat betreft moet ik enorm veel plezier hebben gehad in het St Luke's want die 2 weken zijn omgevlogen! Het leken eerder 2 dagen ... :-))

Ach, we moeten de lol er maar van inzien .Dat zijn Rick's woorden. Gelukkig kon hij dat want ik had er zelf wel moeite mee bij het idee dat zijn 'tijd vrijaf' niet door kon gaan met de beslissing om weer naar huis te gaan. Ik voelde me erg bezwaard maar, zo verzekerde Rick mij, het is niet mijn schuld. Ik kan er niets aan doen. Oké, dat lucht me enigszins op. Bedankt Rick!

Is alle voorbereiding en al het gesleep dan voor niets geweest? Nee hoor, zoals Rick al schreef in zijn comment bij mijn vorige stukje zijn we met meer spullen thuis gekomen dan we weg gingen. We kregen een uiterst prettig zittende douchestoel mee die ook als toilet te gebruiken is. Mijn huidige douchestoel is qua zit een beetje een crime want ik kan met mijn voeten niet bij de grond wat mijn zithouding en daarmee mijn doucheplezier niet ten goede komt. Douchedag wordt nu wellicht een beetje minder marteldag. :-))

Ook probeerde ik vlak voor vertrek nog even de 'lazy boy' die op mijn kamer stond. Een 'monsterlijke' stoel qua grootte en design maar met een zit/lig comfort die een grote glimlach op mijn gezicht tovert, ook na 5 minuten nog! Ik ben bang dat ik mijn luie tv-stoel gevonden heb en Rick zucht onder de 'aanslag' die dit monster op zijn interieur gaat zijn. :-)) Inmiddels heeft Rick in een winkel een model gezien dat qua uiterlijk zijn goedkeuring kan wegdragen (uitgevoerd in rood leer) en die gaan we binnenkort proberen. En als die net zo lekker zit en ligt dan, ja dan heeft deze lazy boy zijn match gevonden!

Verder hebben we een hele aardige dokter leren kennen met wie we zeker in contact zullen blijven. Al met al geen slechte oogst en bovendien ook nog een paar leuke anekdotes die ik binnenkort nog eens hoop te vertellen. Maar het belangrijkste wat we er aan over gehouden hebben is een ervaring, een les wellicht, die zijn uitwerking op ons nog aan het hebben is. Wat ik daarmee bedoel, ook daar hoop ik binnenkort nog eens op terug te komen.

Gini, bedankt voor het helpen slepen en ook jij hoopt binnenkort nog eens terug te komen. Fijn dat je er weer even was.
Rene en Annemarie, bedankt voor het regelen van mijn nieuwe brace. Het geld zullen we overmaken en wie weet zien we ook jullie binnenkort weer terug!


Genoeg om over te schrijven, binnenkort! :-))
Voor nu een fijn weekend allemaal.

Liefs,
Roland
xx