Tuesday, December 23, 2008

Merry Xmas-Feestelike Kerssemis-Geniet jou dae-enzovoorts

*Rick Schrijft*

En wie droomt er van een witte kerst ???.. zie foto



Er liggen inmiddels al wat meer kadootjes onder dat boompje, en zarah is inmiddels al uitgeslapen, maar een leuke foto maakt het toch ! IJskast zit hier vol, bevestigingen voor het kerstdiner zijn binnen (we beginnen al om 3 uur met een pool party) en doen dan hapjes, drankjes, om om 6 uur middag met koken te beginnen, met zijn allen fijn wat doen ... Niet van dat benauwde dus.. Oud en nieuw throwen wie a partie en verwachten we een mannetje (en ook een paar vrouwtjes) of 70 dus dat gaat heel gezellig worden, net als vorig jaar, zeker weten.. ;-)))

Wil ik graag al 'onze' lezers een fabulous kerstfeest wensen, geniet van vrienden en familie, rust uit tussendoor, en dan een geweldig oud en nieuw..

Hartelijk dank voor al Uw support in 2008 en we gaan er weer voor in 2009 !!! En voor diegenen die nog niet kunnen 'commenten', hierbij een instruktietje.. druk op 'comments'.. vul uw tekst in het tekstvakje, zet uw naam onderaan uw bericht, tick het rondje met 'anonymous'... typ de lettertjes in het volgende check boxje, druk op 'verstuur' en hop, comment is online te lezen..... Altijd leuk !!!

Bye for now and geniet van alles..

Rick, Zarah, Bert, Rose, Pamela, Renier, Andrea, Liz, Mirella, Jeroen, Burgert en u hoort ongetwijfeld nog van Roland !!!