Sunday, November 23, 2008

Sunny Sunday

Lieve allemaal,

Sneeuw in Nederland lees ik vandaag. Hier in die Kaap schijnt mooi de zon. Beetje lichte sluier bewolking en dat maakt het heerlijk weer. Niet te warm, niet te koud. Rick & Bert zijn buiten bezig. Rick met zwembad en vijver. Bert is in de tuin bezig, hoe kan het ook anders : -). De stekjes van vorig jaar zijn uitgegroeid tot grote planten en ipv aanplanten moet hij dit keer flink snoeien. Bert woont weer hier naast en blijft nog tot begin januari.

Even een update van wie er komen en gaan:
René & Annemarie zijn weer vertrokken en komen midden februari weer. Dan ook met Simone die dit keer niet mee kon wegens school.
Zo juist was Jan Hylke hier. Hij heeft samen met 2 zussen en zwagers een rondreis gemaakt. Nu eindigen ze met een week Kaapstad en huren huis van René & Annemarie.
Op dit moment hangt Gini in de lucht. Vanavond landt ze en is ze een paar dagen hier. En later deze week zit ook Alexander weer op een KLM vlucht hier naar toe.

Heel veel komen en gaan dus. Sorry voor de blog lezers al deze namen niets zeggen maar het geeft een idee van het wel en wee hier in huisje Weltevree.

Met mij gaat ie wel lekker de laatste tijd. Wat last gehad van de peg-sonde een tijdje terug. Pijnlijk en ontstoken was het. Dokter er bij gehad en nu, met pijnstillers ontstekingsremmers, is de boel weer rustig. Ik slaap ook opvallend goed op dat spul dus ik slik nog lekker door : -)
M'n brace (nekkraag) heb ik nu hele dag om. Zonder gaat niet meer. Ach, 't went.
En zo beginnen we weer aan een nieuwe week.

Liefs,
Roland
xx