Sunday, March 22, 2009

Lieve allemaal,


We hebben (eindelijk) een datum: op 31 maart ga ik voor 2 weken naar het St Luke's. Shoot, da's volgende week dinsdag al! Het gaat dan toch gebeuren. Aan de éne kant ben ik lichtelijk nieuwsgierig hoe het zal zijn. Aan de andere kant ook enigszins nerveus. Maar dat lijkt me niet meer dan logisch. Het zal in ieder geval een mooi voorproefje zijn van een 'gehospitaliseerd' leven.

Gisteren meteen maar even een kadootje gekocht voor Rick. Een GPS, zeg maar tomtom. Onder het mom van 'dat heb je verdiend' (is ook zo :-)) en 'paaskado' maar het was eigenlijk puur uit eigenbelang: ik moet natuurlijk wel zeker weten dat hij de weg naar het St Luke's terug kan vinden om mij weer op te halen! :-)) Kijk, zonder mij in de auto is Rick qua richting nogal eh .... domdom en rijdt hij van sloot in sloot, in sloot ... (7x :-)) Tja, en dat kunnen we niet hebben natuurlijk. Ten eerste zonde van de mooie auto (net bumpers nieuw in de lak) en ten tweede, zoals gezegd, moet hij mij weer ophalen uit het St Luke's en nog een paar maanden voor me zorgen. Je ziet, puur eigenbelang dus :-))
Het tripje naar de shopping mall (Century City - Canal walk) was mijn eerste uitje in ik denk ruim een maand. Ik hoef niet zo nodig meer de deur uit, ben vaak al moe bij de gedachte alleen al ... traplift naar beneden, strompelen naar de auto, auto in ... En dat dan alles in de volle, warme zon. Pfft, ik ben al moe voor we rijden! Maar ach, eigenlijk valt het wel weer mee ook en moeten we het, nu het nog kàn en het weer weer wat koeler wordt, toch nog wat vaker doen. Ik denk ja. In ieder geval staat voor volgende week dinsdag weer een tripje gepland :-))

************************

Bert : de stokroos in de achtertuin bloeit nog steeds niet.
Cynthia : leuk! beetje laat maar nog bedankt voor je kerstkaart. :-))
Alanna : welcome to my site and sorry for the (very) poor translation.

************************

Tot de volgende keer.

Liefs,
Roland
xx