Thursday, December 20, 2007

Kortje

Beste schaats(t)ers :-))

Hebben jullie de ijzers al uit het vet gehaald? Het ijs is hier zo sterk nog niet en zodoende heb ik hier ruim 1 1/2 uur in het wak gelegen wat wij ook wel zwembad noemen!! En bij een watertemperatuur van opnieuw 30'C was dat bepaald geen straf. Heerlijk gedobberd, spieren gerekt op manieren die me 'aan land' niet lukken. Tjonge wat zalig is dat zeg, echt een weldaad om bijvoorbeeld op de traptreden in het zwembad op je knieƫn te kunnen zitten of je liezen te rekken. Ik begon nog net niet te kreunen van genot :-))
En staande in het water je 'koek en zopie' nuttigen is ook niet echt fout natuurlijk. Kortom 't was weer een heerlijk dagje genieten en het 'rusten' van 1 tot 3 in de middag doet me ook goed. Ik hou er de dag beter mee vol.

Verder nog wat gelezen en de dag was al weer om. Dus zit ik nu even snel te bloggen om half 10 's avonds (Brothers & Sisters moest natuurlijk ook eerst nog gekeken worden) terwijl Bert & Rick nog lekker buiten aan de koffie zitten met een peuk. Zarah ligt op de tegels in de keuken? Zal wel lekker koel aanvoelen... Summer is here (at last)!!

Morgen even wat kertsboodschappen doen. Eens kijken wat ik in m'n arreslee meeneem dit jaarrrrr.... surprise..... !! :-))

Liefs,
de zwemmer.
xx