Saturday, December 15, 2007

Beloftes inlossen.

Lieve allemaal,

Eerste belofte van gisteren is met deze foto ingelost. De Drie ex-Transavia collega's.


Lilian, deze is speciaal voor jou... daarmee heb ik weer een belofte ingelost :-) (Het artikel hoop ik nog te vinden...)


Verder ben ik vandaag lekker ontiegelijk lui geweest. Het was meteen vanochtend al heel warm maar onder de 3 nieuwe parasols die Rick gekocht heeft was het goed toeven. Via de zonnepanelen op het dak bereikte het zwembadwater de magische grens van 30'C. Heerlijk dus om lang in te zwemmen, of in mijn geval, te dobberen en te drijven en gewoon lekker op het trapje te zitten. Dus lekker gezwommen, gelezen en zojuist vanavond een heerlijke koude pastasalade gegeten. Niets lekkerders om zo'n warme dag mee af te sluiten.
Gini ging einde middag terug naar haar hotel. Proberen nog even een dutje te doen voor ze vanavond moet melden voor de nachtvlucht terug naar Amsterdam. Goeie vlucht meid en ik zie je op 2 Januari weer. Leuk en fijn dat je er was. Love you, xx.

Gini weg maar hiernaast een andere bewoner erbij. Welkom Reinier en daarmee is huisje 'Weltevree' helemaal vol. Het gezaaide gras begint op te komen in de achtertuin. Aangelegd door Bert toen wij dat weekend in P.A. waren. Daar hebben jullie ook nog wat foto's van te goed, dus ook die belofte even inlossen:

Alle stenen en steentjes die uit de grond kwamen zijn gebruikt voor de border met vetplantjes. Het 'kale' zwarte middenvlak toont inmiddels een zweem van groen (gras).

Vrolijk rood, blauw en groen...

En zowaar een klein vijvertje (mèt waterlelie) waar het water om de zoveel seconden in klettert vanuit de bamboe water 'fontein' (cadeautje van Bert, Mirella & Jeroen).

Zo, dat zijn in ieder geval een aantal beloftes ingelost. 't Gedicht komt nog, zit op de andere computer.
Buiten is het inmiddels donker en licht het zwembad mooi blauw op door de onderwaterlampen. Binnen branden de kerstboomlampjes. De hitte van de dag is weg en het is nu een prima mooie zomeravond. De boys hiernaast maken zich op om uit te gaan. Het is per slot van rekening ook nog eens zaterdagavond en met komende maandag een 'public holiday' is dit weekend een lang weekend dus morgen is het ook nog feest. Geniet er van boys en geniet ook een beetje voor mij :-)

En dat was alles voor vandaag. Doei...

Liefs,
Roland
xx