Monday, November 24, 2008

Mijn nieuwe stem!

Lieve allemaal,

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik kan weer praten! Mag ik jullie allemaal even voorstellen aan 'mijn nieuwe stem'. Beluister hem op onderstaande link:

http://www.assistiveware.com/ivoxsamples.php?voice=Max_iVox_HQ

Klinkt goed hè? Nu kan ik dus weer iets zeggen zonder dat iemand anders iets in hoeft te typen. Ik typ het zelf op mijn laptop en die spreekt het dan met deze stem uit. Let wel, mijn typ snelheid is laag dus het praten gaat ook niet vlot. Hele gesprekken zal ik er dus niet ineens mee gaan voeren maar af en toe een rake of gevatte opmerking maken kan nu weer wel. En dat zorgde gisteren meteen al voor de nodige lach salvo's. Zo was Rick bijvoorbeeld bezig wat nieuwe lampen op te hangen en klonk er tussen het boren door ineens mijn “Kappen met die herrie! ” en toen hij klaar was klonk er een “Goed gedaan jochie “. : -))

Jan Hylke verwelkomde ik met een “Hé lekker ding“ en Rick had ik weer in een deuk met mijn “Je bent ontslagen!“ (Voor de goede orde, als hij iets vergeten is zegt hij zelf heel vaak “Word ik nu ontslagen? ”, dus vandaar.)
Je bent ontslagen heb ik trouwens opgeslagen in de lijst van veel gebruikte zinnen. Die hoef ik dan alleen nog maar aan te klikken en niet elke keer helemaal opnieuw te typen. Niet dat hij zo vaak iets vergeet hoor : -))

Ha ha, ik ben weer de leukste thuis en vaak zit ik zelf al te gniffelen als ik nog aan het typen ben en er dus nog niets te horen valt. Maar dan weet je dus: daar komt er weer één! : -))

*
Heeft iemand trouwens Zarah gezien?



*
Liefs,
Roland
xx

FOTO'S

Even een paar foto's.
Eerst een vòòr- en ná foto. Hier onder een stuk tuin vorig jaar, nèt aangeplant met stekjes:



En dan nu het zelfde stuk tuin 1 jaar later:


(Klik op foto's voor grote versie)

***********************************************************************************

Hermanus. Walvis spotten:


Vlnr: Mirella, Rick, Annemarie, Jeroen, ik met Zarah.

***********************************************************************************

Groeten van Gini die buiten ligt te zonnen en ook al in het zwembad was. Ik geloof dat ze de sneeuw niet mist. : -))

Liefs,
Roland
xx