Tuesday, December 18, 2007

Geen puffffff

Lieve allemaal,

De laatste paar dagen niet al te veel energie en aan schrijven kom ik dan ook niet echt toe, heb er gewoonweg niet de puf voor. Gisteren, public holiday, was een leuk 'excuus' om dat te verbloemen maar vandaag heb ik dat niet (nodig)... Gewoon neerzetten dat ik me even niet zo 'toppie' voel. Vanochtend na het ontbijt weer naar bed gegaan, te moe ook om zelfs alleen maar recht op te ziten en nog weer 3 uur gelegen, grotendeels slapend. Gewoon lekker liggen en niets doen...

Nu dan weer even op, al heb ik niet veel puf. Rick ziet het aan en ziet dat ik me niet in m'n element voel. Ik zeg hem dat het geen kwestie is van 'de moed verliezen'. Ik heb gewoon geen puf. En er is weinig wat je er aan kunt doen... maar dat hoeft ook niet vind ik. Zet maar gewoon m'n natje en m'n droogje neer vandaag en that's it. ik voel me nog altijd 10x beter met alleen maar zijn aanwezigheid hier in huis in vergelijking met 'alleen' in bed liggen in Amsterdam... so don't worry, al doe je niets, je doet genoeg.

En ik... ach dit komt wel vaker voor, duurt meestal een dag of 3... wel neem ik me (weer) voor om met meer regelmaat een middagdutje te doen. Oók op die dagen dat ik me niet moe voel.

En de blog.... m'n verhalen lopen niet weg ;-)

Liefs,
Roland
xx