Friday, October 10, 2008

Effe weg ;-))

Hallo beste lezers.. jaja, vandaag was het eindelijk dan eens zo ver.. mooi weer in kombinatie met Roland voelt zich goed, dus inpakken en wegwezen, een tripje in de auto.. waarheen wist ik in het begin niet, Roland mocht links rechts zeggen.. Rit ging via camps bay richting Hout Bay.. ahhhh, dacht ik nog, die wil even lekker aan het strand staan, en ja hoor, eenmaal in Hout Bay aangkomen werd de auto naar het strand gedirigeerd.. Het strand daar is het enige stukje strand in de omgeving waar je bijna op het zand kunt parkeren... Dus.. eenmaal aangekomen lekker de kap naar beneden, en genieten van de zonnestralen.. Zarah was mee, dus die moest even wandelen, ging gelijk uitgebreid zitten ook natuurlijk.. Gelukkig mijn plasic shit bags bij me, dus ook weer netjes opgeruimd, zoals het hoort ;-)

Roland bleef liever in de auto zitten, dus hierbij een fotootje van hem in de auto, als bewijs dat we er vandaag echt uit waren.. Let vooral op hoe druk het op het strand was, je kunt zien dat ook hier, zodra de zon maar even schijnt, mensen in groten getale er op uit trekken ;-)))




Dus, heerlijk daggie, op de achtergrond ziet u een weg omhoog gaan, daar ook nog even naar toe gereden om van het uitzicht te genieten, en toen weer terug, richting Kaapstad.. al met al er ruim twee uurtjes op uit geweest, en ik verstond zelfs wat Roland af en toe tegen me zei.. HEERLIJK !!!!