Monday, October 06, 2008

Zonnig en droog, eindelijk

Weekend ;-)



Goedenmorgen allemaal vanuit Kaapstad.. tis Rick weer die hier ‘spreekt’….. Bezoekjes zijn weer allemaal naar huis, Dick is weer naar Jasper in Rotterdam, en Jan Hylke is ook weer teruggevlogen naar het nederlandse… Jammer voor Dick, hij was een paar weken ‘te vroeg’ want het weer heeft tijdens zijn verblijf niet echt mee gewerkt, pas nu lijkt het er op dat we een heel weekend mooi weer krijgen. Maandag zelfs ver boven de 20 graden, en vandaag voor het eerst in tijden wakker geworden met een stralend zonnetje en strakblauwe lucht ! Evengoed waren de boys, ondanks de regen buiten, hier het zonnetje in huis, en we hebben allebei weer genoten van hun regelmatige aanwezigheid, bedankt boys ! Daar kunnen we weer even op verder.

Vorige week zaterdag vierden onze vrienden Rene en Annemarie hun zilveren bruiloft.. Die avond zaten wij hier in kaapstad wel er bij en niet er bij, en had Rick het er af en toe wel moeilijk mee. Het is een geweldig feest geworden, en hier nam Rick er een borrel op, misschien wel twee (!) We gaan jullie over een paar weken weer zien, en doen het dan dunnetjes over als het even kan ! Wel alle foto's en film meenemen he !!!

Vorige week zondag was het ook even mooi weer, en de stoute schoenen aangetrokken voor en tripje naar de boulevard.. Dit keer in de rolstoel de heuvel hier af, hetgeen niet echt een goed idee bleek te zijn…. Door het gehobbel en de helling gleed Roland met enige regelmaat onderuit op zijn stoel, en moest dan ook weer omhoog gehesen worden, voorwaar voor alle partijen geen sinecure.. en vermoeiend. Beneden aan de boulevard ging het allemaal goed, maar heuvel op bleek de vermoeidheid wel toe te slaan, en zat Roland op zijn zachts gezegd niet echt comfortabel meer in zijn stoel.. De stoellift hier bij de trap voor de deur was ook geen pretje dit keer, dus dat doen we niet meer zo.. Volgende keer met de auto naar beneden, daar horizontaal rondrijden, en weer met de auto naar boven, veel beter !

Kijken wat we dit weekend met het mooie weer gaan ‘doen’.. en of de energie daar is om een uitje te organiseren, misschien even met de auto er op uit, kapje open en wat wind door je haren ?.. kijken maar hoe meneer Jolink zich voelt…. En anders hier op het terras wat zon op je lijf, das natuurlijk ook geen straf.

Verder zo zijn gangetje, zal niet al te veel op de details ingaan, makkelijker wordt het niet maar dat weten we allemaal inmiddels wel.. Nog niet iemand gevonden om de taken mee te delen, moeilijker dan we dachten, maar gewoon doorgaan met zoeken, en inmiddels weet onze vrienden kring wel dat we iemand ‘erbij’ zoeken, dus kijken of daar wat uitkomt.. Zo niet, dan misschien adverteren volgende week.. we zien wel… Wie weet later deze week een paar zinnetjes van Roland, kijken of we daar zin en fut voor hebben, we nemen alles maar zoals het komt, en proberen er hier nog steeds het beste van te maken..

Groetjes allemaal en een prettige week !!

R and R….