Friday, September 25, 2009

Hallo gezellig,


Zo daar ben ik weer. De dagen van Rick's afwezigheid overleefd :-)) zoals ik al schreef, zo erg was het niet en ik wil Pam en Ronald dan ook bij deze een groot compliment geven voor de verzorging en bedanken voor de extra uren werk.
Rick kwam met een aantal verrassingen thuis. Voor Pam een leuke 'Amsterdam'-tas, voor Ronald een 'Amsterdam'=pet en t-shirt en voor mij tulpen uit Amsterdam. Tulpenbollen wel te verstaan. Ze zitten inmiddels in een pot onder de grond en nu is het afwachten ....
Een andere verrassing was dat hij niet meer rookte. Sinds zijn hartaanval was hij al veel minder gaan roken maar echt stoppen was nog niet gelukt. Nu dus wel. Knap hoor.
Nog een verrassing was een hele stapel dvd's. Dank aan Jasper & Dick. Momenteel zijn we met serie 2 van Gooische Vrouwen bezig. Heel leuk en aangezien Rick vroeger een winkel had in Laren zit er veel herkenning in voor ons, van bekende plekjes tot de 'koude kak'. :-))

En zo is het al weer bijna eind September! Pa en Ma, jullie kunnen weer een jaartje bijtellen op de 'huwelijksteller'. Proficiat. Dat dat geen vanzelfsprekendheid is weten we nu wel. Ik hoop dat jullie nog lang samen mogen zijn.

Voor iedereen: prettig weekend.

Liefs,
Roland
xx