Saturday, October 18, 2008

"Where to go from here .." (roland schrijft)



Bovenstaande is een veel gehoorde vraag de laatste tijd. Zuid afrika heeft sinds kort een nieuwe president. Door een interne machtsstrijd werd de huidige president Thabo Mbeki gedwongen af te treden. Een scheuring van het ANC lijkt aanstaande.

De vraag geldt ook voor de wereldwijde krediet crisis. Spaargelden tot 100.000 euro zijn gegarandeerd dus ik zit wel goed ;-)

Where to go from here. Wat mij zelf /ons betreft is het antwoord op deze vraag simpel : op naar de zomer ! Het is de laatste tijd heerlijk weer en dat is te zien aan de tuin. Er staat ineens van alles in bloei. Zoals o.a. jasmijn, kamperfoelie, yesterday, today and tomorrow (Lilian) en de olijf boompjes in de pottten op het terras. Het terras dat er sinds deze week een stuk mooier uitziet. We zijn dinsdag naar een tuincentrum geweest en hebben daar heel wat gekocht ter afwerking van het terras. Het resultaat zien jullie op onderstaande foto.




mooi geworden he ? Zowel van binnen als van buiten een genot om naar te kijken. Mooi werk Rick ! Ook zwemt er een nieuwe aanwinst in de vijver, een klein visje met een rode stip op zijn kop, zoooo schattig ! Ik kon het niet laten…





Zijn naam is …… roodkapje ;-))))

Roodkapje gaat voorlopig nergens heene en ik ook niet. Ik heb het nog steeds veel te veel naar mijn zin. Dus nee, euthanasie is nog niet aan de orde, dit mede dank zij Rick die zichzelf laatst “de nurse from hell” noemde. Waarop ik meteen zei, maak daar maar de ‘curse from hell’ van ! En zo houden we de humor er in ;-)

Op dit moment van schrijven hangt mijn zus in de lucht. Morgen is ze hier met een laatste koffer met mijn zomer kleding. Perfect timing dus. Die zelfde timing zegt dat het nu bedtijd is. Dus hier laat ik het bij voor deze keer.

Liefs,

Roland
xxxxx