Thursday, January 24, 2008

Zij weer!! :-))

Ja goedenmorgen zeg !!! Rolands blog gelezen en wil toch even wat dingetjes
recht zetten ;-) "op de mnd meeting zaten mannen begeleid door hun vrouwen,
wij maakten wat dat betreft weinig verschil' KOM nou even !!! Ik had bij die
meeting mijn hoge hakken NIET aan, de nagellak verwijderd, de lippenstift
was nauwelijks waarneembaar, en ik heb een prima foundation die je niet kunt
zien, ZO goed zit die op mijn gezicht !!! OK, ik had wel mijn 'wonderbra'
aan, maar hey, ik ben al bijna 54 dus dat moet toch mogen ??? DE BEL GAAT
het is pas 8 uur sogus, die gozer moet even wat manieren bijgebracht krijgen
vind ik.. dus zo terug !!

Nou dat was een vluggertje, TENNIS AAN ?? Wie spelen er, in plaats van goedenmorgen (bijna dan) Dus vlot tanden poetsen, snel lappie over het gezicht, en meneer zit nu met yoguhurt (vol vet, en met poeder gemengd, mango, druiven en kiwi er door) naar het tennis te kijken (en commentaar te leveren natuurlijk)

Oh, nog even over die 'wonderbra'.. vraagje aan de dames (hij gaat nog net vindt ik ;-)... waarom heet een wonder bra een wonder bra ? When you take it off, you wonder where the tits went !!' Ehh, sorry, kon ik even niet laten, kijken of hij door de censuur komt !

Enfin, verder reageren op die blog boodschap van gisteren.. TUURLIJK is het nu wel eens tijd dat Nadal gaat winnen van Federer in de finale, en hij heeft wel gelijk dat, als je dat shotje van de camera krijgt waarop hij zijn service staat voor te bereiden, mijn ogen afdwalen naar die prachtige 'glutes' van Nadal, maar enkel en alleen omdat ik een mooie spiermassa kan waarderen, nergens anders om !!! Kan je bij Nadal goed zien omdat heel toevallig zijn sportbroek zo lekker strak zit ! En de namen van de dames niet weten ? Tsja, ik ben slecht in het onthouden van namen, kan ik niets aan doen, en als ik dan ineens onverwacht 'overhoord' wordt en gekontroleerd op mijn kennis van het tennis...... huiswerk niet gedaan, dus die test, daar kwam ik inderdaad niet doorheen, jammer dan !

Verder was de MND meeting zeer informatief, en de dames die het organiseren ontzettend lief, het was op sommige fronten een eye opener, in de positieve zin van het woord. Voor ons beiden goed. De nederlandse gezondheids zorg steekt dan wel met kop en schouders uit boven die van hier.. Medicijnen worden (als ze te duur bevonden worden, of nut nog niet bewezen) hier niet vergoed, dus als je je dat niet kunt veroorloven, heb je vette pech, ongeloofelijk maar waar. Rolstoel en andere hulpmiddelen kan je maanden tot soms zelfs meer dan een jaar op wachten, ook als je dus echt niet zonder kunt, en in Nederland ga je vooraan in de rij. Zelfde met de aangepaste woning die Roland in Amsterdam heeft, daar hebben ze hier nog nooit van gehoord, en als je dan hoort hoe die mensen hier zich moeten behelpen, dan tel je toch wel weer je zegeningen.. Hebben we het PGB maar niet genoemd, en evenmin de sociale uitkering, of de deklaraties die kunnen worden ingediend voor physio en aanvullende voeding..

Verder hebben we besloten om de stoel met speciale armleuningen nog even te laten voor wat die is, ondanks het feit dat het ontzettend fijn zou zijn als die hier was, maar, de prijs van een enkele reis (ruim 850 euri heen en het zelfde terug) is toch wel even over de limit.. dus laten we nog even voor wat het is, kijken hoe het gaat zonder die stoel. De lift zou deze week moeten komen, dus daar even voor bellen later deze ochtend.....

Enfin, prachtige dag buiten, even wat cijfers, 28, 31, 32, 24, 25, 27 en dat zijn niet de beursnoteringen (kramp in mijn maag krijg ik daarvan) maar... de temperaturen van de komende dagen luitjes, jawel, u leest het goed, tis hier volop aan het 'zomeren' zullen we maar zeggen, dus er zijn zegeningen genoeg om te tellen, en dat doen we dus !!!

Zo naar de gym, dan even op de koffie bij vrienden, en dan weer snel naar huis, kijken hoe Roland naar het tennis zit te kijken !!

Prettige dag allemaal !
\
xx
Rick