Sunday, April 06, 2008

Time To Say Goodbye

Lieve allemaal,

Voor de goede orde, het is afscheid van Kaapstad maar niet van m'n blog! In Nederland ga ik gewoon door met bloggen. In mijn speciale stoel gaat het typen weer beter hoop ik.
Alles is gepakt, ik ben d'r klaar voor. Heb reizen/vliegen altijd leuk gevonden en zie daar nu ook niet tegen op. Lekker relaxen aan boord, filmpie kijken en je bent er zo ;-)

Doei,
Roland
xx

7 comments:

Anonymous said...

Ik wens je een hele voorspoedige reis.
Ik wacht op je volgende berichten op je blog.
Groeten aan Rick en Zarah

Enjoy you flight.

Tom

Gini said...

Dag lieverd. Ik wens je een hele goede reis. Ik hoop dat mijn collega's aardig voor je zijn en anders zeg je het maar, dan zal ik eens even van me laten horen!! hahaha. Alles is er hier klaar voor, dus fijne reis en we zien je morgen!!!!!!

Anonymous said...

das altijd maar weer de vraag ja, want er lopen aardig wat lompe koeien rond aan KLM personeel, hard proberend om iedereen koest te houden in 's werelds krapste stoeltjes, terwijl we de langste mensen op aarde zijn...
maar ook de zuinigste, dat zie je wel aan dat tomatensoepje in kringloop-eierkarton. om van het ontbijt maar te zwijgen...
Helse maatschappij.

Gini said...

Jammer dat sommige mensen 11 sept. al weer vergeten zijn en niet in de gaten hebben hoeveel moeite iedere maatschappij nog heeft om het hoofd boven water te houden.
Wat zijn wij nederlanders toch een zeikerig volkje, dat altijd voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten, Blèh!!! Typisch nederlands.

Anonymous said...

Hoi Roland, Jammer dat je blog gebruikt word voor zaniken en zeuren en reageren op dat zaniken en zeuren. Ze moesten eens een voorbeelkd aan jou nemen.
Fijn dat je blog gewoon doorgaat dat vind ik erg prettig .
Hoop dat je goed bent aangekomen in het koude Nederland.

kus Lilian

Anonymous said...

Hoi ,Roland
we hebben je met veel plezier en toewijding ,onder de vleugels van onze blauwe zwaan ,thuis gebracht .
we hebben een traan moeten laten ,en ook moeten lachen(het inladen van ons via een veetransport wagen) bij het afscheid nemen van kaapstad.

We voelden ons vereerd met je mee te mogen reizen,wel wetend dat het misschien zwaar en moeilijk kon zijn,gelukkig is alles goed verlopen en hebben er een goed gevoel bij .
we komen je gauw opzoeken ,want het zal nu wel afkicken zijn ,je 5 weken te hebben meegemaakt met die andere drukte schopper...
lieve groeten Jasper en Dick

Anonymous said...

Hoi Roland, goed om te horen dat je lekker bent aangekomen (ik heb je natuurlijk ook al twee keer gemaild;-)Kreeg een uurtje na de landing al een telefoontje van Jas en Dick over hoe het gegaan was. Jammer dat je je begeerde plekkie niet kreeg op 30D 'omdat mensen met kinderen voor gingen' maar je zat evengoed dus dicht bij het sanitair. Jas en Dick hardstikke bedankt voor de fantastische zorg door jullie aangeboden en geleverd 'thats what friends are for' hebben jullie een mooie invulling gegeven, geweldig ! De boarding was wel sensationeel met die schaar truck, vertrok de kist daarom 20 minuten later ? Wat zullen jullie inderdaad gelachen hebben, sensationeel hoor maar geweldig geimproviseerd door de KLM. De volgende humoristische opmerking van Roland wil ik de lezers ook niet onthouden.. Roland je bent net Heintje DAvids, je blijft afscheid nemen, nee hoor, ik ben net een porno ster, ik blijf komen !!!! Geweldig !!! En ik blijf je/jullie vreselijk missen, wat is het ontzettend stil en leeg hier in huis. Grooote kus en love you he !!! Rick