Sunday, May 11, 2008

We zijn d'r weer :-)

YOOOOO,

Ik leef nog hoor!! :-)) Vrijdag uit AMC gekomen. Één dag later dan gepland omdat de eerste plaatsing op woensdag niet lukte en 'hoera' ik op donderdag nòg een keer moest :-(( Het hoe en waarom vertel ik nog wel eens.

Nu weer thuis. Wond deed en doet af en toe nog pijn maar het voeden gaat goed. Vreemd idee iemand anders je maag te zien vol spuiten. Vreemd gevoel ook in je maag maar het went snel. Even bijkomen nog van bijna 3 dagen 'nuchter'(!!!) in het ziekenhuis liggen en 2 operaties bij vol bewustzijn. Lekker in korte (Kaapstad) broek en op blote voeten ook.

Later meer. Nu tijd voor m'n 4de en laatste voeding van de dag.

Doei,

Roland
xx

3 comments:

Anonymous said...

HOi Roland. Fijn om weer even wat van je te horen en je optimisme te kunnen bespeuren van je blogstory. Het lijkt wel spuiten en slikken met Sofie Hillebrand maar dan met sonde voeding hahaha. Dat hadden ze nog niet in hun programma :) Heb je vandaag ook naar turnen gekeken. WAUW wat een lichamen hebben die mannen toch en "onze" Youri van Gelder helemaal. Terecht een gouden medaille voor aan de ringen. Smullen geblazen.(Pfoeh)
Sonja

Anonymous said...

moeten wij je morgen "volspuiten"?!
zal wel wennen zijn ,we vonden het leuker ,denk ik,om je lekker sushi en appeltaart te "voeren"
we zien je moregen de hele dag ,hopen dat we nog even met je naar buiten kunnen ,misschien een leuk terras in de buurt??
lieve groeten uit 010
Jasper en Dick

Anonymous said...

Hoi Roland,

Fijn dat je weer thuis bent en het plaatsen v/d sonde uiteindelijk goed gelukt is.
We blijven je blog volgen.
Over een paar maanden is het alweer een jaar geleden dat we bij je op bezoek waren.
Groetjes van Allen en familie !