Sunday, December 21, 2008

IN DE TELEGRAAF VAN VANDAAG!

Honderden Speurders als dank aan de zorghelden
Hartverwarmende steunbetuiging

AMSTERDAM - Een gratis Speurdertje opgeven voor die helden die dag en nacht klaarstaan om hun medemensen een troostend gebaar te geven, een helpende hand te bieden en door de moeilijke periodes heen te slepen. Die mogelijkheid bood De Telegraaf haar lezers en die mogelijkheid werd ook gegrepen. Het resultaat vindt u hier.

-------------------------------------------------------------

Die mogelijkheid heb ik benut en dus is één van die speurdertjes van mij, voor Rick :-))


4 comments:

Anonymous said...

oh dit is weer zo lief van je en ik weet zeker dat broertje lief dat kan waarderen!
Smakkerd Lilian

Anonymous said...

WAT een geweldige verrassing die advertentie ! Dank Je Wel !!!!

Het succes dat we hier boeken met de verzorging en verpleging heeft natuurlijk ook alles te maken met hoe jij met ALS omgaat. Het lichtpunt in je leven ben je echt wel zelf, en ik heb zo totaal geen spijt van alles wat we hier gedaan hebben, doen en nog zullen doen. Ook Kerst en oud en nieuw worden weer geweldig..

Groooote hugs van je maatje Rick

Gini said...

Wat een geweldig idee Roland om zo Rick, je vriend/maatje/verzorger, in het zonnetje te zetten. Hij verdient alle eer en credit dat jij je nog steeds zo goed voelt en het ziet zitten om door te gaan. Hartverwarmend om te lezen. Liefs

Anonymous said...

Ook wij hebben enorm veel waardering en bewondering voor wat Rick presteert, maar willen daarnaast ook niet vergeten wat goede vrienden en kennissen voor jouw gedaan hebben in je
"amsterdamse" periode van april t/m juni. Aan het eind van dit jaar denken we nog vaak aan jullie.
Geweldig om zulke vrienden te hebben die zoveel vrije tijd aan je besteed hebben en steeds bereid waren zich op te offeren voor je verzorging. Het was geweldig wat jullie deden.
We zouden ieder persoonlijk willen bedanken maar doen dit maar collectief middels deze command en wensen daarbij iedereen goede Kerstdagen en een hoopvol nieuwjaar toe.

Pa en Ma