Sunday, January 17, 2010


Lieve allemaal,

Vandaag (zondag) een bericht van buiten in de tuin. M'n lazy boy staat onder een parasol en een persoonlijke vliegenmepper zit naast me, Ronald :-)) het is mooi weer. Rick kwam met het idee. "Voor je het weet is het winter " zegt hij en daar heeft hij wel gelijk in. Ikzelf vind alles verslepen zo'n gedoe en vind mezelf al last genoeg om met zulke verzoeken te komen. Maar zie, met 3 paar gezonde mannen armen in huis is het in 5 minuten gebeurd. Dat valt dus reuze mee! En het is heerlijk! Af en toe een zuchtje wind langs m'n huid houdt het dragelijk want er is 31' voorspeld. Straks dus zeker weer de koelte van de airco opzoeken maar nu eerst genieten van dit moment.

Liefs,
Roland
xx

8 comments:

Anonymous said...

Hoi Roland, wat zit je daar lekker zeg en die vliegenmepper ken ik ook. Bij ons is in 2 dagen alle sneeuw weggesmolten, maar het gaat opnieuw vriezen. Groeten aan iedereen, Jan.

Anonymous said...

zo,ziet dat er ff supertof uit.....ik ben vet aan aftellen goser,kan niet wachten jullie te zien en daar te zijn.nog weekje werk eerst....lekker dat je ook zo van de tuin kan genieten.dikke kus en tot snel.bertjexxx

Anonymous said...

Ziet er goed uit Roland!

Groetjes, Judith

Bert en Corrie said...

Wauwwwww,dat ziet er comfortabel uit!Heerlijk dat je zo lekker buiten kunt zitten!
Ennu...niet te bruin worden hoor, dan herkennen je ouders je niet meer!
Lieve groeten
Bert en Corrie

Anonymous said...

Hè, hè, eindelijk is het gelukt om je even kort te antwoorden!
We zijn gretige lezers van je blog hoor!!!
Liefs
Bert en Corrie

dick said...

Hallo Roland,jemig dat ziet er prinsheerlijk uit zo, maak ons maar jaloers , wij in een grijs nat Nederland..
Jullie op naar de herfst, dus je moet echt even genieten van het mooie weer , wij op naar de lente..
Je merkt al dat de dagen weer wat langer worden.
Geniet...dat is het enige wat we mee willen geven aan je..
een dikke knuffel van ons ,
Jasper en Dick

Pa en Ma said...

Lieve Roland,

Hopelijk houd het mooie weer nog even aan. We zien ons volgende week al naast je zitten, de lange reis hebben we er wel voor over.
We kijken uit naar het bij elkaar zijn en ontvang alvast een knuffel van Pa en Ma.

Anonymous said...

Lieve Roland,

Wij kunnen hier op het moment alleen maar dromen van in de zon zitten. Gelukkig is het niet meer zo koud en is de golfbaan op mijn werk weer groen en ontdooit de gracht op mijn werk ook langzaam. Een collega van mij zei vandaag dat er 15 cm ijs in de gracht moet ontdooien dus dat duurt wel even volgens hem. Geniet en wat fijn dat jouw ouders snel weer bij je zijn. Op nieuwjaarsdag bij tante Riek waren ze in ieder geval heel lief voor elkaar :-). Lekker knuffelen of niet tante Carolien en oom Jan?

Liefs, Patricia